Снимка 24rodopi.comПътят към разкриване на убиеца на Росица Димова е осеян

...
Снимка 24rodopi.comПътят към разкриване на убиеца на Росица Димова е осеян
Коментари Харесай

Мистерията около скелета, открит след 26 години в смолянски хотел, се заплита: Пътят към убиеца на Росица е осеян с… мъртъвци

Снимка  24rodopi.com

Пътят към откриване на килъра на Росица Димова е посипан с мъртъвци. Голяма част от личния състав на хотела, където бяха открити останките на родопчанката, към този момент не е сред живите, което от своя страна затруднява следствието на мистериозното ликвидиране. Това разкриха чудесно осведомени източници, представени от 24rodopi.com.

``
реклама

„ Най-голямото ни предпочитание бе да приключим случая с обвинен. Но са минали 27 години от осъществяване на действието и това затруднява извънредно доста следствието. По това време хотелът е бил в своя разцвет. Бил е цялостен с почиващи, числеността на личния състав е била доста огромна. За страдание огромна част от хората към този момент не са сред живите ”, разяснява наблюдаващият прокурор по случая Станчо Станчев.

Към този миг две са главните версии, по които се работи по случая „ Скелет на жена в хотел ”, който раздруса Родопите.

ДНК експертизите потвърдиха, че човешките остатъци са на жена, изчезнала преди 27 години. Името на жертвата е Росица Лазарова Димова, родом от село Борово, община Лъки.

Тройните съдебномедицински експертизи са безапелационни, че става въпрос за ликвидиране. 

Росица Димова е забелязана за последно на 7 ноември 1991 година. Жената излиза от вкъщи си в Смолян за да пътува за родното си село Борово.

31-годишната родопчанка не е била омъжена, само че е живеела на фамилни начала с мъж.

Скелетът на убитата бе открит на 30 август м.г. в шахта на аспирацията при ремонт на известния хотел в Смолян.

Росица е нямала никаква връзка с хотела. Няма данни по това време да е работила. Все още остава без отговор въпросът за какво и с кого дамата е била в хотела.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР